Beoordelingen van Sushi Lochem Lochem

Recente recensies van Sushi Lochem Lochem

5 sterren na 113 reviews

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk..voor herhaling vatbaar. Dus tot snel..

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten thuis. Echt een aanrader. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zalig echt heel erg vers en dat proef je echt

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Ondanks dat het 1.5 uur later kwam dan gepland.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is op orde en komen afspraken na. Ik ben een vaste en tevreden afnemer! ✅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de sushi.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi...we komen zeker weer een keer bestellen..

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gefrituurde producten helaas met oud vet gebakken. Royale porties sushi, maar helaas met veel soya saus en weinig wasabi en gember (4:2/2) Vriendelijk personeel en extra rol ivm wachttijd. Overall lekker gegeten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijk gegeten!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk voor een mooie prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld. Eten is namelijk super lekker! En de service is uitstekend. Bezorgtijd werd niet gehaald, maar netjes bijtijds gebeld en zelfs extra sushi gekregen kosteloos. Had niet gehoeven maar was natuurlijk welkom. Wij blijven hier zeker bestellen 👌🏼

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het een fijn bedrijf! en we kregen 2 cola gratis dus dat was heel chil, het eten was ook lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet alleen super sushi maar ook super service!! :-)

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowl stipte bezorging. Zeker nog een keer!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vers en smakelijk Ruim op tijd geleverd. Bestellen nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vers gemaakt. Een absolute aanrader! Het is jammer dat wij uit Zeeland komen anders hadden deze mensen er vaste klanten bij !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Op alle fronten.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vlotte bezorging!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Vriendelijk personeel.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, goede sushi en wat extra’s erbij. Erg goed

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en goede kwaliteit! Wij hebben genoten!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede samenstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de juiste tijd bezorgd. Sushi was heel smakelijk. Wij komen graag weer.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vlotte bezorging

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom uitstekend. Op tijd gereed. Zeer vriendelijke en hulpvaardige jongedame bij het afhalen

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden het vroeg besteld ( half 2 ) om het om 16 uur op te halen, en het stond ook netjes klaar. Super vriendelijk personeel en de sushi was goddelijk. Ik zeg een dikke vette 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed. Alleen zeer jammer. Om 15.00 u via internet besteld om het om 18.30 u op te halen. Moet je nog 25 minuten wachten. Heel slecht. 😥

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Aanrader! En goeie prijs.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes geleverd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen, Wat hebben jullie heerlijke sushi; we bestellen heel graag bij jullie. Daarom kunnen we ons goed voorstellen dat het druk is bij jullie. Wat we wel jammer vinden is dat de bezorgtijd dan niet gehaald wordt. Vorige keer waren jullie bijna anderhalf uur later, vandaag een half uur. Vorige keer kregen we daarvoor twee heerlijke salades en ditmaal blikjes cola, dat waarderen we erg. Maar, omdat er, als we bestellen, vaak een speciale gelegenheid is, is het dan wel vervelend als het eten (zoveel) later komt. Als jullie de bezorgtijden wellicht minder precies zouden geven, zit je misschien ook minder te wachten. Tenslotte kreeg ik vandaag een mailtje dat jullie onderweg waren om 17.25 uur, daarna gebeld om 17.35 dat de bezorger ging vertrekken en eea er binnen tien minuten zou zijn en tenslotte werd het eten om 18 uur bezorgd. Dat zijn teveel verschillende berichten. Maar nogmaals, jullie hebben heerlijk eten en zijn altijd erg vriendelijk. Met vriendelijke groet, Nicoline

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi. Al meerdere keren besteld. Bezorging wat later dan aangegeven. Verder top.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi en goede service. Omdat de bestelling wat te laat klaar was, kregen we er nog wat extra bij. Super! Genoten ervan.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig zoals altijd En dit keer ook sneller bezorgd dan aan gegeven top.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een geweldige sushi. We hebben ervan genoten.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Maar wel jammer dat het pas een half uur te laat klaar was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Dank je wel

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom weer heerlijk!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! Voor herhaling vatbaar

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en een top service!! Altijd dik tevreden.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is stipt op tijd geleverd en de sushi was heerlijk. We hadden ook wat gefrituurde lekkernijen besteld, deze waren ook lekker. Dik :) tevreden!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk van smaak en fris!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Kids vinden sushi krokante kip heel erg lekker alleen als ik deze bestel dan is de kip eigenlijk nooit krokant. Kids klagen hierover . Welke moet ik kiezen waarbij de kip wel krokant is ? Ik bestel zelf altijd graag de roll krokante garnaal net avocado . Dan is het wel krokant

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd, smaakt altijd heerlijk! Er zou wat meer variatie in de boxen mogen zijn wat mij betreft, maar de kwaliteit is constant en goed.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was precies op de tijd die we hadden aangegeven. En het smaakte ook goed.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten. Rijst was steviger dan ik gewend ben. Maar niet vervelend. Voldoende wasabi, sojasaus en gember erbij. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

goed, lekker, snel, prima service!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, betere sushi is er niet. Vriendelijk aan de telefoon en bezorging. Vers, lekker en heel veel keus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal lekker

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, precies op tijd bezorgd

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was voor het eerst echt niet lekker. Rijst was plakkerig . Sushi smakeloos . Jammer ! De kwaliteit van sushi is eigenlijk altijd goed .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne service & heerlijke sushi!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi maki tonijn en krab vielen deze keer erg tegen. Weinig vis en niet de kwaliteit die we gewend zijn. De rest van de bestelling was weer prima

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. We komen zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten Zeker een aanrader. Komen zeker weer terug We hadden de vega box en bananen rolls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het werd keurig optijd bezorgd, de gevraagde extra sojasaus zat er netjes bij. Het was heerlijk!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de sushi voor 17uur besteld. Stip 17uur werd het bezorgd. De sushi was heerlijk en we kregen er zelfs wat extra's bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi snel bezorgd goede kwaliteit TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald. Makkelijk te bestellen en netjes op de afgesproken tijd klaar.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Fijn dat we de box konden aanpassen omdat er geen krab lusten. Een als verrassing nog 2 dingen extra. Super service! Zeker een aanrader.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi thuis gebracht met een glimlach 👍

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi voor een goede prijs. Super service en fijn dat online besteld en betaald kan worden. Het stond al klaar toen ik kwam. En kreeg zelfs nog extra gratis sushi erbij!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

normaal vind ik het eten echt super goed, behalve gisteren helaas. Tas waar de sushi inzat stonk enorm naar rook. En ik had een box besteld en krijg dan 3 verschillende sushi's. Had hier iets meer van verwacht. Eerdere bestellingen waren super!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goeie kwaliteit en fijn dat er goed rekening wordt gehouden met allergieën, we gaan snel weer bestellen

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers!! Kreeg zelfs 6 gratis sushi’s erbij! Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, was op tijd klaar, vriendelijk te woord gestaan. Pokebowls en wat sushi besteld, prima in orde, ga zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bezorging iets te laat maar het compensatie een extra roll. Prima opgelost.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel bezorgd en altijd iets extra’s! Vriendelijke bezorgers en aan de telefoon. Echt een aanrader!!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Goed vers bereid. Aardig personeel! Top

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Redelijke poke bowl, mag wel iets meer zijn dan rijst met veel komkommer, avocado, maïs en een beetje zalm. Wel allemaal vers en lekker.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had wok besteld, met groente en garnalen. Helaas zaten er geen garnalen in.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet enthousiast. De sushi heeft weinig smaak en is, volgens mij, niet vers.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerst toch wel een mindere ervaring, door net open waarschijnlijk. Toch maar weer eens geprobeerd. Bijzonder positief verrast. Heerlijke sushi, ook de warme gerechtjes goed warm en op tijd zoals aangegeven. Top!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend en super-vers! Dank jullie wel.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne tent! Bezorgt altijd rond de gewenste tijd en de sushi is heerlijk en veel variatie in de sushiboxen👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Smaak is uitstekend!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik, (geen Sushi kenner) en mijn vrouw (eet wel vaker Sushi) vonden het erg lekker. Het bestellen-en bezorgen systeem duidelijk en handig. Bezorging zelf ook goed, op tijd! Voor herhaling vatbaar.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte heerlijk, maar we kregen niet alles wat we besteld hadden. En de bezorging was 20min later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi opgemaakte, heerlijke sushi. Aanrader!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd en de sushi was vers en erg lekker!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, sushi box mooie en lekkere mix van sushi. Netjes opgemaakt en mooie verpakking. Zeer compleet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was HEERLIJK! En snelle goede service

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt twee uren voordat het eten was geleverd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating