Reviews from Sushi Lochem Lochem

Recent reviews

5.0
Peters
19 February 2024
Marcel
17 February 2024
Esmee
10 February 2024
Guus
6 February 2024

Het was weer heerlijk en supervers! Bediening met een glimlach bij het afhalen.

Gerco
2 February 2024

Nee, alles super, niets aan toe te voegen

Lars
28 January 2024

Sushi was op afgesproken tijd klaar (net, dus super vers). Altijd vriendelijke mensen die heerlijke sushi maken! Echt een aanrader.

Louise van Dalen
23 January 2024

Regelmatig halen wij sushi, en altijd is het voortreffelijk.

Carin
19 January 2024

Altijd heerlijk eten en meer dan genoeg. De bezorging is meestal op de afgesproken tijd.

RV
13 January 2024

Geen verse gefrituurde garnalen in de sushi en oneetbare taaie beef in de wok

Jet
12 January 2024

Super lekker

Lalé
5 January 2024
A.F. Stam
1 January 2024

's Middags online besteld voor bezorging in Ruurlo om 17.30 uur. Om 17.40 uur keurig bezorgd en alles was vers en van goede kwaliteit. Zoals al eerder ervaren alles goed geregeld. Zijn zeer tevreden en blijven hier vaste klant.

L
1 January 2024
Michel
31 December 2023

De sushi was erg lekker. We komen graag nog eens terug.

Birgit
30 December 2023

Meerdere malen besteld en altijd tevreden!

Wytske
27 December 2023

We hadden een sushi-box besteld, die zeer gevarieerd was. De rijst vonden we iets te plakkerig. Voor de rest: prima.

John
25 December 2023

Het was weer heerlijk! Alles vers en op tijd klaar om af te halen. Tot de volgende keer.

M E
25 December 2023

Heerlijk Sushi. Netjes optijd klaar. Zeker voor herhaling.

Peter
24 December 2023

Mooi op tijd !!

Agnes
24 December 2023

Precies op tijd bezorgd en prima kwaliteit

Dmytro Ivanov
20 December 2023
K
11 December 2023

Half uur te vroeg geleverd en dat kwam niet uit, loempia’s waren koud

Esmee
9 December 2023
Cor Bernard
16 November 2023

Gebruiksvriendelijke website en correcte en tijdige bezorging. En goede kwaliteit van de sushi.

Koen Klein Brinke
5 November 2023

Heerlijke sushi en altijd op tijd bezorgd! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
4 November 2023
Lats
1 November 2023

Heerlijk vers, goede porties, erg vriendelijk personeel, ruim voldoende stokjes, soja, gember en wasabi. Altijd goed voor elkaar!

John
30 October 2023

voor het eerst hier besteld, het was heerlijk !! Tot de volgende keer..................

Willemijn Schipper
29 October 2023

De sushi was heerlijk! Het was de 2e keer dat ik hier sushi heb afgehaald en wederom erg lekker. Ik was niet op tijd en de eigenaar belde zelfs, wat een service.

Marina
29 October 2023

Helaas was de bestelling bijna een uur later dan aangegeven.

Q
26 October 2023

Lekkere sushi en de moeite genomen om ons huisje in de bossen te vinden.

Marloes
25 October 2023

Zoals altijd heerlijk!

Anouk
14 October 2023

Sushi was binnen 20 min bezorgd en erg lekker!

Ronald Klaver
3 October 2023

Top, volgens afspraak

N
3 October 2023

We hadden een erg grote bestelling en het was allemaal erg lekker en ook op tijd klaar. Goede service!

Lalé Hilferink
30 September 2023

Heerlijk!!

Aurea van Oene
29 September 2023

De helft klopte niet had Nigiri Zalm besteld en kreeg iets met zeewier

Reaction from Sushi Lochem

Jaa klopt ik heb temaki zalm gemakt sorry maar volgende keer ik makeen 4 zalm extra als jij bestselling bellen met sushi lochem

Sanna
16 September 2023
Peters
13 September 2023

Weer van genoten. Wel ontbrak de roomkaas in de Zalmhuid Roll. Verder erg lekker.

Koks
12 September 2023

Goed spul en bezorgen ging snel

Nienke
11 September 2023

Lekker! Was alleen later dan dat ik had bestelt

Amy
11 September 2023

Onze bestelling was helaas alweer meer dan een half uur te laat. Dit is ook niet de eerste keer. Wij bestellen graag bij jullie want de sushi is altijd goed. Maar de bezorging zit echt verbetering in. En als het dan zoveel later is is een telefoontje dat jullie het niet gaan redden ook niet erg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Epi
10 September 2023

Was allemaal lekker

Marloes
7 September 2023

Mijn 1ste keer daar .... HEERLIJK! Ik kom terug

Sjon de Vos
20 August 2023
cato
20 August 2023

Altijd heel erg stipt op tijd en mocht dit een keer niet lukken dan hoor je dat van tevoren. Vandaag werd het eten weer op de afgesproken tijd gebracht. Super! De sushi was heerlijk, maar dat is het altijd wel! Sushi lochem is zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
12 August 2023
Marina
8 August 2023

Snelle bezorging en lekkere sushi

Hans Albers
6 August 2023

Prima Sushi

Lars
5 August 2023

Bestelling stond op tijd klaar, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, de sushi is goed van smaak, ruime keuze en vers. Het hele assortiment is ruim eigenlijk. Zeker een aanrader!

M
29 July 2023
Patrick & Jantine
22 July 2023
Lars
16 July 2023

Bestelling stond netjes klaar op de afgesproken tijd, alles warm wat warm moest zijn en koel wat koel moest zijn. De sushi is heerlijk vers, ruime porties. Vriendelijke mensen achter de counter. Zeker een aanrader!!

M
15 July 2023

Heerlijk. Snel geholpen. Smakelijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. 🤤

Jannus van Wolferen
14 July 2023

Altijd op tijd, altijd de juiste producten, altijd lekker!

Magdalena
2 July 2023
Hetty
19 June 2023

Erg lekker, super vers, mooi gepresenteerd. Bezorging precies op tijd. Blijft wel zonde van al dat gebruikte plastic, maar dat kan wsl. niet anders.

Guus
18 June 2023

Heerlijk en smaakvol!

wim egberts
18 June 2023

Het smaakte weer heerlijk. Snelle levering 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
16 June 2023

Veel sushi was niet heel smaakvol, en de nigiri oogde niet heel vers. Valt tegen.

Wim
14 June 2023

Was weer heerlijk.

Koks
11 June 2023

Snel ,goed en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Winters
13 May 2023

Top sushi! Kregen een blikje cola gratis erbij. Toppers

Rrrob
7 May 2023

Top sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Magdalena
7 May 2023

Lekker zoals altijd bij deze zaak, bezorging prima en nog een gratis extraatje erbij dus kan niet beter. Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanny
30 April 2023

VERRUKKELIJK! Was het. We stonden op de camping de Waltakker 10 min van het centrum en hadden zin in Sishi. Snelle bezorging door een erg vriendelijk enthousiaste jonge man. Daar werden wij al blij van. Het was echt verrukkelijk. We hadden 9 verschillende Sushi gerechten en alles was even lekker. Dikke 10!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemarie
30 April 2023

Het was weer heerlijk.

Horstman
28 April 2023

Jammer dat jullie niet in Borculo bezorgen

D.Braakman
27 April 2023

Goed verzorgde en heerlijke sushi gegeten!

Martijn Lappenschaar
16 April 2023

Het heeft ons erg goed gesmaakt.

René
11 April 2023

ook voor degene die nog nooit sushi hadden gegeten , was het een verrassing dat het zo lekker was !

Petra
1 April 2023
Sam
29 March 2023
-
26 March 2023
Gemser
26 March 2023
Bertine
25 March 2023

Bestel regelmatig en altijd erg lekker, wat wel vreemd is dat ik zalm maki 8st bestel en er zit 6 krab en maar 2 zalm in het bakje, bestel niet voor niks zalm want ben niet zo dol op krab

Alexandra
22 March 2023

This was very delicious! My mom really liked it, and my friends did too. I left a comment asking for some ginger if there wasn't any by default, and got a cute note on one of my sushi trays and lots of ginger packets :) We also got a free warm roll with (i think) crab sticks! That was super cute 😭 I really hope everyone has a lovely day, thanks again and see you in the future!

Emma Amtink
8 March 2023

Het was lekker, meer dan genoeg en op tijd klaar.

tes
3 March 2023
Anoniem
23 February 2023
Gijs
19 February 2023

Heerlijke pokebowls !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bobby
17 February 2023

De bestelling was op afgesproken tijd klaar en het was wederom smullen. Ongelooflijk genoten.

Ab
12 February 2023

Heerlijk en snel bezorgd (op zondagavond!)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dani
8 February 2023
Martijn Lappenschaar
28 January 2023
Ronald
26 January 2023

Was super lekker

Roemer Holshuijsen
19 January 2023

was een kleine communicatie fout, maar is heel erg goed opgelost, de bestelling was alleen net iets te vroeg. Ik had 19:45 ingevuld en ze kwamen om 19:40, hele goeie ervaring

Fadi
18 January 2023

Top

Louise van Dalen
17 January 2023

Heerlijk, en alles stond klaar toen ik het kwam ophalen, dus geen wachttijd.

Bertine
8 January 2023

Eten is altijd heerlijk en de bezorging altijd even vriendelijk maar jullie moeten echt een zorgen dat jullie de sausen niet vergeten, 9 van de 10 keer zit het er niet bij ondanks dat ik het elke keer bij opmerking schrijft, een keer vergeten oké maar dit word nu elke keer vergeten.

R klaver
27 December 2022

Was snel geleverd, alleen te weinig soja , verder keurig verpakt en gratis nog iets extra 🤣👍👍

Jean-Paul de la Rie
26 December 2022

Het was weer heerlijk. De kwaliteit was top.

Johan
24 December 2022

Altijd vers en lekker. Bedankt.

Diane
24 December 2022

Heerlijk gegeten en netjes op tijd.

Noya
20 December 2022

Helaas, pas na 1 uur onze bestelling gekregen. Meerdere malen telefonisch contact gehad, waarop belofte werd gemaakt om mij terug te bellen….

Derksen
18 December 2022

Was weer heerlijk👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda Hietland
13 December 2022

Heerlijk!

Lalé Hilferink
11 December 2022
Petra
1 December 2022

Heerlijk gegeten. Levering wat later, ws zat er daarom een drankje bij de bestelling.

D b
28 November 2022