Avaliações de Sushi Lochem Lochem

Avaliações recentes

5.0
Peters
19 fevereiro 2024
Marcel
17 fevereiro 2024
Esmee
10 fevereiro 2024
Guus
6 fevereiro 2024

Het was weer heerlijk en supervers! Bediening met een glimlach bij het afhalen.

Gerco
2 fevereiro 2024

Nee, alles super, niets aan toe te voegen

Lars
28 janeiro 2024

Sushi was op afgesproken tijd klaar (net, dus super vers). Altijd vriendelijke mensen die heerlijke sushi maken! Echt een aanrader.

Louise van Dalen
23 janeiro 2024

Regelmatig halen wij sushi, en altijd is het voortreffelijk.

Carin
19 janeiro 2024

Altijd heerlijk eten en meer dan genoeg. De bezorging is meestal op de afgesproken tijd.

RV
13 janeiro 2024

Geen verse gefrituurde garnalen in de sushi en oneetbare taaie beef in de wok

Jet
12 janeiro 2024

Super lekker

Lalé
5 janeiro 2024
A.F. Stam
1 janeiro 2024

's Middags online besteld voor bezorging in Ruurlo om 17.30 uur. Om 17.40 uur keurig bezorgd en alles was vers en van goede kwaliteit. Zoals al eerder ervaren alles goed geregeld. Zijn zeer tevreden en blijven hier vaste klant.

L
1 janeiro 2024
Michel
31 dezembro 2023

De sushi was erg lekker. We komen graag nog eens terug.

Birgit
30 dezembro 2023

Meerdere malen besteld en altijd tevreden!

Wytske
27 dezembro 2023

We hadden een sushi-box besteld, die zeer gevarieerd was. De rijst vonden we iets te plakkerig. Voor de rest: prima.

John
25 dezembro 2023

Het was weer heerlijk! Alles vers en op tijd klaar om af te halen. Tot de volgende keer.

M E
25 dezembro 2023

Heerlijk Sushi. Netjes optijd klaar. Zeker voor herhaling.

Peter
24 dezembro 2023

Mooi op tijd !!

Agnes
24 dezembro 2023

Precies op tijd bezorgd en prima kwaliteit

Dmytro Ivanov
20 dezembro 2023
K
11 dezembro 2023

Half uur te vroeg geleverd en dat kwam niet uit, loempia’s waren koud

Esmee
9 dezembro 2023
Cor Bernard
16 novembro 2023

Gebruiksvriendelijke website en correcte en tijdige bezorging. En goede kwaliteit van de sushi.

Koen Klein Brinke
5 novembro 2023

Heerlijke sushi en altijd op tijd bezorgd! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
4 novembro 2023
Lats
1 novembro 2023

Heerlijk vers, goede porties, erg vriendelijk personeel, ruim voldoende stokjes, soja, gember en wasabi. Altijd goed voor elkaar!

John
30 outubro 2023

voor het eerst hier besteld, het was heerlijk !! Tot de volgende keer..................

Willemijn Schipper
29 outubro 2023

De sushi was heerlijk! Het was de 2e keer dat ik hier sushi heb afgehaald en wederom erg lekker. Ik was niet op tijd en de eigenaar belde zelfs, wat een service.

Marina
29 outubro 2023

Helaas was de bestelling bijna een uur later dan aangegeven.

Q
26 outubro 2023

Lekkere sushi en de moeite genomen om ons huisje in de bossen te vinden.

Marloes
25 outubro 2023

Zoals altijd heerlijk!

Anouk
14 outubro 2023

Sushi was binnen 20 min bezorgd en erg lekker!

Ronald Klaver
3 outubro 2023

Top, volgens afspraak

N
3 outubro 2023

We hadden een erg grote bestelling en het was allemaal erg lekker en ook op tijd klaar. Goede service!

Lalé Hilferink
30 setembro 2023

Heerlijk!!

Aurea van Oene
29 setembro 2023

De helft klopte niet had Nigiri Zalm besteld en kreeg iets met zeewier

Reacção a Sushi Lochem

Jaa klopt ik heb temaki zalm gemakt sorry maar volgende keer ik makeen 4 zalm extra als jij bestselling bellen met sushi lochem

Sanna
16 setembro 2023
Peters
13 setembro 2023

Weer van genoten. Wel ontbrak de roomkaas in de Zalmhuid Roll. Verder erg lekker.

Koks
12 setembro 2023

Goed spul en bezorgen ging snel

Nienke
11 setembro 2023

Lekker! Was alleen later dan dat ik had bestelt

Amy
11 setembro 2023

Onze bestelling was helaas alweer meer dan een half uur te laat. Dit is ook niet de eerste keer. Wij bestellen graag bij jullie want de sushi is altijd goed. Maar de bezorging zit echt verbetering in. En als het dan zoveel later is is een telefoontje dat jullie het niet gaan redden ook niet erg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Epi
10 setembro 2023

Was allemaal lekker

Marloes
7 setembro 2023

Mijn 1ste keer daar .... HEERLIJK! Ik kom terug

Sjon de Vos
20 agosto 2023
cato
20 agosto 2023

Altijd heel erg stipt op tijd en mocht dit een keer niet lukken dan hoor je dat van tevoren. Vandaag werd het eten weer op de afgesproken tijd gebracht. Super! De sushi was heerlijk, maar dat is het altijd wel! Sushi lochem is zeker een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susan
12 agosto 2023
Marina
8 agosto 2023

Snelle bezorging en lekkere sushi

Hans Albers
6 agosto 2023

Prima Sushi

Lars
5 agosto 2023

Bestelling stond op tijd klaar, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, de sushi is goed van smaak, ruime keuze en vers. Het hele assortiment is ruim eigenlijk. Zeker een aanrader!

M
29 julho 2023
Patrick & Jantine
22 julho 2023
Lars
16 julho 2023

Bestelling stond netjes klaar op de afgesproken tijd, alles warm wat warm moest zijn en koel wat koel moest zijn. De sushi is heerlijk vers, ruime porties. Vriendelijke mensen achter de counter. Zeker een aanrader!!

M
15 julho 2023

Heerlijk. Snel geholpen. Smakelijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. 🤤

Jannus van Wolferen
14 julho 2023

Altijd op tijd, altijd de juiste producten, altijd lekker!

Magdalena
2 julho 2023
Hetty
19 junho 2023

Erg lekker, super vers, mooi gepresenteerd. Bezorging precies op tijd. Blijft wel zonde van al dat gebruikte plastic, maar dat kan wsl. niet anders.

Guus
18 junho 2023

Heerlijk en smaakvol!

wim egberts
18 junho 2023

Het smaakte weer heerlijk. Snelle levering 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
16 junho 2023

Veel sushi was niet heel smaakvol, en de nigiri oogde niet heel vers. Valt tegen.

Wim
14 junho 2023

Was weer heerlijk.

Koks
11 junho 2023

Snel ,goed en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Winters
13 maio 2023

Top sushi! Kregen een blikje cola gratis erbij. Toppers

Rrrob
7 maio 2023

Top sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Magdalena
7 maio 2023

Lekker zoals altijd bij deze zaak, bezorging prima en nog een gratis extraatje erbij dus kan niet beter. Bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanny
30 abril 2023

VERRUKKELIJK! Was het. We stonden op de camping de Waltakker 10 min van het centrum en hadden zin in Sishi. Snelle bezorging door een erg vriendelijk enthousiaste jonge man. Daar werden wij al blij van. Het was echt verrukkelijk. We hadden 9 verschillende Sushi gerechten en alles was even lekker. Dikke 10!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarie
30 abril 2023

Het was weer heerlijk.

Horstman
28 abril 2023

Jammer dat jullie niet in Borculo bezorgen

D.Braakman
27 abril 2023

Goed verzorgde en heerlijke sushi gegeten!

Martijn Lappenschaar
16 abril 2023

Het heeft ons erg goed gesmaakt.

René
11 abril 2023

ook voor degene die nog nooit sushi hadden gegeten , was het een verrassing dat het zo lekker was !

Petra
1 abril 2023
Sam
29 março 2023
-
26 março 2023
Gemser
26 março 2023
Bertine
25 março 2023

Bestel regelmatig en altijd erg lekker, wat wel vreemd is dat ik zalm maki 8st bestel en er zit 6 krab en maar 2 zalm in het bakje, bestel niet voor niks zalm want ben niet zo dol op krab

Alexandra
22 março 2023

This was very delicious! My mom really liked it, and my friends did too. I left a comment asking for some ginger if there wasn't any by default, and got a cute note on one of my sushi trays and lots of ginger packets :) We also got a free warm roll with (i think) crab sticks! That was super cute 😭 I really hope everyone has a lovely day, thanks again and see you in the future!

Emma Amtink
8 março 2023

Het was lekker, meer dan genoeg en op tijd klaar.

tes
3 março 2023
Anoniem
23 fevereiro 2023
Gijs
19 fevereiro 2023

Heerlijke pokebowls !!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bobby
17 fevereiro 2023

De bestelling was op afgesproken tijd klaar en het was wederom smullen. Ongelooflijk genoten.

Ab
12 fevereiro 2023

Heerlijk en snel bezorgd (op zondagavond!)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dani
8 fevereiro 2023
Martijn Lappenschaar
28 janeiro 2023
Ronald
26 janeiro 2023

Was super lekker

Roemer Holshuijsen
19 janeiro 2023

was een kleine communicatie fout, maar is heel erg goed opgelost, de bestelling was alleen net iets te vroeg. Ik had 19:45 ingevuld en ze kwamen om 19:40, hele goeie ervaring

Fadi
18 janeiro 2023

Top

Louise van Dalen
17 janeiro 2023

Heerlijk, en alles stond klaar toen ik het kwam ophalen, dus geen wachttijd.

Bertine
8 janeiro 2023

Eten is altijd heerlijk en de bezorging altijd even vriendelijk maar jullie moeten echt een zorgen dat jullie de sausen niet vergeten, 9 van de 10 keer zit het er niet bij ondanks dat ik het elke keer bij opmerking schrijft, een keer vergeten oké maar dit word nu elke keer vergeten.

R klaver
27 dezembro 2022

Was snel geleverd, alleen te weinig soja , verder keurig verpakt en gratis nog iets extra 🤣👍👍

Jean-Paul de la Rie
26 dezembro 2022

Het was weer heerlijk. De kwaliteit was top.

Johan
24 dezembro 2022

Altijd vers en lekker. Bedankt.

Diane
24 dezembro 2022

Heerlijk gegeten en netjes op tijd.

Noya
20 dezembro 2022

Helaas, pas na 1 uur onze bestelling gekregen. Meerdere malen telefonisch contact gehad, waarop belofte werd gemaakt om mij terug te bellen….

Derksen
18 dezembro 2022

Was weer heerlijk👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda Hietland
13 dezembro 2022

Heerlijk!

Lalé Hilferink
11 dezembro 2022
Petra
1 dezembro 2022

Heerlijk gegeten. Levering wat later, ws zat er daarom een drankje bij de bestelling.

D b
28 novembro 2022